ΑΙΓΙΟ: Συλλογή σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες από το “Φωτεινό Αστέρι” σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας

dav
Το “Φωτεινό Αστέρι” (Εθελοντική Ανθρωπιστική Βοήθεια για το Παιδί) με την συνεργασία  του Eμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας  και υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας θα κάνει συλλογή σχολικών ειδών για τις άπορες οικογένειες. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Λάμπης Παπαδόπουλος αναφέρει:
-Τα σχολεία αρχίζουν και όπως κάθε χρόνο όλοι μας φροντίζουμε να πάρουμε τα απαραίτητα για τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά, τσάντες, μολύβια, κασετίνες, τετράδια!
Δυστυχώς όμως για πολλούς  συνανθρώπους μας, είναι τέτοιες οι συνθήκες της ζωής, που ακόμα και  η αγορά των σχολικών ειδών είναι αδύνατη!
 Το Φωτεινό Αστέρι με την συνεργασία  του Eμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας  και υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας θα κάνει συλλογή σχολικών ειδών για τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας την Τρίτη 15/9/2020 σε δύο σημεία συγκέντρωσης.
 α) στην πλατεία Αγίας Λαύρας.
 β) στην Μητροπόλεως στο ύψος του Ιερού Ναού της Φανερωμένης.
Από τις 10 πμ έως 8 μμ.
Ξέρουμε πως οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας.  Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσουν ακόμα και τα απαραίτητα.
Ζουν ανάμεσα μας!
Ακόμα και το πιο μικρό, μια γόμα, ένα μολύβι, μια κασετίνα, είναι ικανό να δώσει το χαμόγελο σε ένα μικρό παιδί!
Πράξη αγάπης, πράξη αλληλεγγύης η συνεισφορά στους συμπολίτες μας, με όποιο τρόπο!
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας είναι πάντα δίπλα στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας
Θα σας περιμένουμε όλους!!”