Συγχαρητήρια στο Δημήτρη Σπανό που ανέβασε τον Ιωνικό στην Α΄Εθνική

O Ιωνικός επέστρεψε στην Super League 1 από την περίοδο 2006-07, μετά και τη νίκη του με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ επί του Εργοτέλη. Σε δηλώσεις του  στο yellowradio.gr ο  Αιγιώτης προπονητής ανέφερε:

«Οι κόποι μιας χρονιάς στέφθηκαν με επιτυχία, πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που ηγούνται αυτής της προσπάθειας, στην οικογένεια Τσιριγώτη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για τον Ιωνικό και όλοι μαζί καταφέραμε τον στόχο μας. Να φέρουμε ξανά αυτή την ιστορική ομάδα στη φυσική της θέση, στα μεγάλα σαλόνια! Παρ’ ότι ο κόσμος έλειπε και είναι η δύναμη μας, θέλω να πω ότι τον νιώθαμε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε του χρόνου να τους έχουμε κοντά μας στις εξέδρες»

yellowradio.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Π.Γ.Σ.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. συγχαίρει τον καταξιωμένο Αιγιώτη προπονητή, παλιό ποδοσφαιριστή αλλά και τεχνικό του Συλλόγου μας, Δημήτρη Σπανό για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην super league που σημείωσε με την ομάδα του Ιωνικού.

Του εύχεται υγεία και να έχει πάντα τέτοιες προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες γιατί είναι βέβαιο ότι τις αξίζει.

(Φωτό από την βράβευση του στην περσινή ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας).