Συγχαρητήρια Βασιλικής Ψυχράμη στους επιτυχόντες

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, απευθύνουν το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα.

«Συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους υποψηφίους από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του δήμου Αιγιαλείας που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τις οποίες αντιμετώπισαν λόγω καραντίνας, κατά την προετοιμασία τους αλλά και κατά την περίοδο των εξετάσεων, τα ποσοστά επιτυχίας τους είναι αξιοσημείωτα, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στην περιοχή μας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς τους που τους έδωσαν τα «φώτα» τους, αλλά και τους γονείς τους που παρά τις δυσκολίες, τους στήριξαν ηθικά και οικονομικά.

Με πολλή αγάπη απευθυνόμαστε και σε όσους δεν κατάφεραν τους φετινούς τους στόχους για πρόσβαση στην Ανώτατη εκπαίδευση και τους τονίζουμε ότι οι εξετάσεις δεν καθορίζουν την μελλοντική πορεία, καθώς στη ζωή τους θα παρουσιαστούν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.

Στους επιτυχόντες, ευχόμαστε να έχουν μία δημιουργική και εποικοδομητική φοιτητική ζωή και να είναι περιστοιχισμένοι από φίλους. Οι σπουδές που θα πραγματοποιήσουν να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις κλίσεις τους, αποτελώντας εφόδια για την ενεργό συμμετοχή τους στην οικονομική, πολιτιστική και πολιτική αναγέννηση του τόπου μας.

Η ζωή ανήκει σε εσάς, τα παιδιά μας, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο!».