Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Τέμενη

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (9μμ)

 

Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον Νομό της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος σταθμός για την Αιγιάλεια μετά τις πέντε συγκεντρώσεις σε Αίγιο , Σελιανίτικα , Τρυπιά , Ακράτα και Ζαρούχλα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας ακολουθεί η συνδιοργάνωση της νέας  συνάντησης Στελεχών από την περιοχή η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή  Δευτέρα 1η Αυγούστου  στις 9 το βράδυ στο καφέ Mezzo Mezzo στην παραλία της Τέμενης. Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Τις κεντρικές εισηγήσεις στη συγκέντρωση θα κάνουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

  • Την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα ανακοινωθούν από την Δ.Ε.Ε.Π. και την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας τρεις νέες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε άλλα διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας.