Στην Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου ο Βασίλης Μπούνας

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Παναιγιαλείου Γ.Σ. για την τιμητική διάκριση του συλλόγου μας, με την πρόσκληση του αρχηγού της ομάδας μας στην Εθνική Άμμου.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Σοϊλεμές κάλεσε δώδεκα ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον «μελανόλευκο» Βασίλη Μπούνα, ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Euro Beach Soccer League (Division B), οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο Κισινάου της Μολδαβίας από 27 έως 31/07/2022.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για τη Μολδαβία την Δευτέρα (25/07) και θα αντιμετωπίσει στον όμιλο που συμμετέχει, τη Γεωργία (27/07), τη Νορβηγία (28/07) και το Καζακστάν (29/07). Στις 30/07 θα διεξαχθούν τα play off και οι ημιτελικοί και στις 31/07 οι αγώνες για τις θέσεις 5-12, τις θέσεις 3-4 και ο τελικός της διοργάνωσης.

«Μελανόλευκε» αρχηγέ, όλοι εμείς στον Παναιγιάλειο σου ευχόμαστε ότι καλύτερο και υψηλότερο να πετύχεις στην Εθνική… πρόκληση σου. Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα σε συνοδεύουν στη συμμετοχή σου στο Euro Beach Soccer League με την Εθνική Άμμου. Συγχαρητήρια!!!