Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του 48χρονου Αιγιώτη επιχειρηματία Παναγιώτη Χρηστομόγλου

Σοκ προκάλεσε στο Αίγιο και στην Πάτρα, η θλιβερή είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία Παναγιώτη Χρηστομόγλου.

O άτυχος επιχειρηματίας γενννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο και είχε δραστηριοποιηθεί στο χώρο της εστίασης και της αναψυχής.

Σύμφωνα με την πατρινή “gnomip.gr” έσβησε την ώρα που έκανε το καθιερωμένο απογευματινό του περπάτημα στην χώρα της Μυκόνου όπου διατηρούσε τα τελευταία χρόνια κατάστημα εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς εντός του γηπέδου του Κόρφου.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ με διασώστες του οποίου παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του 48χρονου επιχειρηματία σκόρπισε θλίψη στο νησί της Μυκόνου αλλά και στην Αχαΐα, όπου είχε αφήσει το δικό του έντονο αποτύπωμα.

Ο Παναγιώτης Χρηστομόγλου διατηρούσε επί σειρά ετών τον θρυλικό Πολυχώρο “IDEAL” στην Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, ενώ είχε ξεκινήσει τη δραστηριότητά του στην Πάτρα ως συνιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας έτοιμου φαγητού Everest στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Υπήρξε και υπεύθυνος στο κατάστημα La pasteria στο συγκρότημα της Veso Mare.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμογελαστό, που τον διέκρινε η ευγένεια και η απλότητα.

Οι φίλοι του στην Πάτρα και στην Αχαΐα δεν μπορούν να πιστέψουν πως “έφυγε” τόσο νωρίς…

H εξόδιος ακολουθία  θα τελεστεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στις 11 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Κοιμητηρίου Αιγίου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 10:30 π.μ.

 

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από την ζωή ο 48χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Χρηστομόγλου