Σε έμπειρα χέρια η Ασφάλεια Αιγιαλείας – Παραμένει ο Ιορδάνης Μαγειράκης.

Χθες, ολοκληρώθηκε το συμβούλιο μεταθέσεων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. όπου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αιγιώτη Αξιωματικό Ιορδάνη Μαγειράκη, που έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων της Αιγιάλειας.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιορδάνης Μαγειράκης, ανέλαβε την Ασφάλεια Αιγιαλείας τον Οκτώβριο του 2022 και έχει επιτύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα, πέρα από τη μείωση των δεικτών εγκληματικότητας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αιγιάλειας μέσα από σκληρή δουλειά και το αληθινό ενδιαφέρον του για την περιοχή μας. Επίσης έχει καταφέρει να εκπέμπεται ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τα θέματα ασφάλειας τα οποία πλέον αντιμετωπίζονται με σχεδιασμό και οργάνωση.

Μέσα στο στρατηγικό του σχεδιασμό εντάσσεται «η Αστυνομία κοντά στον πολίτη» και αυτό φάνηκε από την εξωστρέφεια που επέδειξε η Ασφάλεια, με δράσεις που υλοποιήθηκαν για πρώτη φορά στα χρονικά της περιοχής, αγγίζοντας άκρως σοβαρά κοινωνικά θέματα, όπως η παραβατικότητα ανηλίκων, η πρόληψη περιστατικών απάτης στους ηλικιωμένους, οι δράσεις κατά των ναρκωτικών, οι οποίες είχαν μεγάλη ανταπόκριση απο την τοπική κοινωνία.