Σήμερα Δευτέρα (18:00) η «πρώτη» του Παναιγιαλείου

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ετοιμάζεται για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23 και οι «μελανόλευκοι» τη Δευτέρα (8/8 – 18:00) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα χρονιά, η οποία θα βρει την Αιγιώτικη ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα στην… αφετηρία μίας δύσκολης και απαιτητικής προσπάθειας επανεκκίνησης που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου. 

Το ραντεβού έχει δοθεί στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, στις 6 το απόγευμα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιαλείου συμπεριλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα, αρχής γενομένης από τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά που επιστρέφει στην Αιγιώτικη ομάδα με στόχο να συμβάλλει κι αυτός από την πλευρά του στην προσπάθεια επανεκκίνησης του Αιγιώτικου συλλόγου.

Το «μελανόλευκο» ρόστερ, που είναι σε διαδικασία στελέχωσης, αριθμεί μέχρι σήμερα 18 ποδοσφαιριστές και είναι οι:

Μιχ. Σπανός, Π. Λιάτος, Ν. Βλάχος, Χ. Αθανασόπουλος, Ν.Βίλλιος, Π. Παπαδόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Β. Μπελεζάκης, Βαγγ. Γκάτσης, Α. Σπανός, Α. Τσεκούρας, Α. Χούσα, Θ. Κοτσόκολος, Β. Μπούνας, Ν. Μαχαίρας, Κ. Αποστολής, Αγγ. Νικολάου, Άκης Δημόπουλος.