Πολλοί φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αιγιώτη υποψήφιου Ευρωβουλευτή Κώστα Κουλούρη

Παρουσία πολλών εμπόρων, φίλων, αλλά και ανθρώπων που θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά, γιόρτασε την ονομαστική του εορτή, ο Κωνσταντίνος Κουλούρης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ» και αρχηγό το Τέρρυ Χατζηιερεμία.

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ το καφέ “Πεζόδρομος” στην Ερμού, γέμισε κόσμο που θέλησε να ευχηθεί από κοντά και ν’  ανταλλάξει ευχές και απόψεις με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε μουσικά υπό τους ήχους των οργάνων των καλλιτεχνών Γεράσιμου Παπαχριστόπουλου(σαξόφωνο-κλαρινέτο) και Ανδρέα Ζαφειρόπουλου (πιάνο). Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του καταστήματος και τον εξαιρετικό οίνο που τα συνόδευε.

Ο Κωνσταντίνος Κουλούρης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ δήλωσε:
“Οι ευχές σας, ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, μου δίνουν δύναμη και ο προβληματισμός σας για το μέλλον, που είναι και δικός μου προβληματισμός, με ωθεί ακόμα περισσότερο στο να θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον τόπο μας και από αυτό το μετερίζι της Ευρωβουλής, το κέντρο λήψης αποφάσεων, όχι μόνο για θέματα οικονομικά, αγροτικά, ενέργειας αλλά και της μικρομεσαίας επιχείρησης, που μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται. Χρειαζόμαστε μια δυνατή φωνή στην Ευρώπη έναντι των μεγάλων πολυεθνικών. Με το να ψηφίσετε το κόμμα «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ» δίνετε δύναμη σε εσάς τους ίδιους, να αποκτήσετε τη δική σας φωνή – τη δική σας εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή”.