ΠΑΤΡΑ: Δύο νεαροί είχαν αφαιρέσει από οικία κοσμήματα αξίας 13.000 ευρώ, 42 άκοπα διαμάντια και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα μεγάλη κλοπή σε οικία στην Πάτρα

Δράστες είναι δυο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα αξίας 13.000 ευρώ, 42 άκοπα διαμάντια και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δέκα ημέρες περίπου σε οικία στην Πάτρα.

Δράστες είναι δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο δράστες την 12/06/2018 το μεσημέρι παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 60χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, κοσμήματα, συνολικής αξίας (13.000) ευρώ, καθώς και ένα πουγκί, που περιείχε 42 άκοπα διαμάντια.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, τον εντοπισμό και την προσαγωγή των δραστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε επιπλέον ότι οι δυο δράστες την 31/05/2018 αφαίρεσαν από αυτοκίνητο 35χρονου ημεδαπού, στην Πάτρα, τρία πλαστικά καπάκια (σίτες) συνολικής αξίας εκατό ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.