Παρουσίαση βιβλίου: “Η διαδρομή του Αγίου Αθανασίου Αιγίου στην ιστορία και το χρόνο”

Από την ενορία Αγίου Αθανασίου Αιγίου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή, 13 Μαΐου και ώρα 7μ.μ., στον νέο Ιερό Ναό θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιασθεί το βιβλίο που συνέγραψε ο εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος και έχει τίτλο «Η διαδρομή της ενορίας του Αγίου Αθανασίου στην ιστορία και τον χρόνο».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, η φιλόλογος – ιστορικός κ. Βάνα Μπεντεβή και ο κ. Παναγιώτης Σπηλιόπουλος (προβολή φωτογραφικού υλικού).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Αθανάσιος Παναγόπουλος.

Την εκδήλωση, την οποία θα κλείσει ο συγγραφεύς τού βιβλίου π. Χρήστος Τσάκαλος, συντονίζει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο έχει την τιμή να προσκαλέσει στην ως άνω εκδήλωση πρωτίστως όλους τους ενορίτες και ακολούθως τους αγαπητούς Αιγιαλείς.