Παπαδόπουλος: “ΟΧΙ σε εξοντωτικά ωράρια!! Εμείς είμαστε Αιγιάλεια και ΟΧΙ τουριστική περιοχή ή υποκαταστήματα πολυεθνικών”

Λάμπης Παπαδόπουλος τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας
Αντιδράσεις προκάλεσε σε μερίδα του εμπορικού κόσμου η ανακοίνωση του διευρυμένου εορταστικού ωραρίου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας. Ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Λάμπης Παπαδόπουλος αναφέρει:
-“Μετά την σημερινή ανακοίνωση ενός γελοίου και εξοντωτικού ωραρίου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας για τίς γιορτές ,φτιαγμένο σίγουρα από άσχετους Βοριοκορεάτες ή άτομα με καταγωγή από Μύκονο ή Αράχωβα που θέλουν τους μαγαζάτορες <δούλους> να κοιμούνται στρωματσάδα μαζί με τους <είλωτες> υπαλλήλους τους και να στέλνουν τα παιδιά τους για φύλαγμα στα κάθε λογής “χαμόγελα”, θέλω να καταθέσω μερικές προσωπικές σκέψεις ψυχής αλλά και μελών μας ή μη , που επικοινώνησαν μαζί μου. 
Πέρα από την εμφανή ασχετοσύνη αυτής της προσωρινής διοίκησης που δείχνει ότι δεν έχουν σχέση με την μικρομεσαία επιχείρηση κυρίως της περιοχής μας, θέλω να αναδείξω και το θέμα της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου ωραρίου γιατί φαίνεται ότι εμφανώς εξυπηρετούν συμφέροντα μεγάλων επιχειρήσεων και πολυεθνικών που έχουν στόχο τον αφανισμό μας. Αυτό μας καταδεικνύει ότι είναι άχρηστοι και ανίκανοι να αγωνιστούν για τους #μικρούς συναδέλφους και τους #αυτοαπασχολούμενους που ουσιαστικά εκπροσωπούμε σαν όργανο και έδωσα και την ψυχή μου τά τελευταία 6 χρόνια σαν ο νόμιμα εκλεγμένος από το σώμα πρόεδρος.
Περιττό να πω πως δεν έχω ερωτηθεί για τίποτα από αυτές τις αθλιότητες και φυσικά όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο!! (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και φυσικά αυτοί που τους έφεραν σε αυτές τις θέσεις αναγκάζοντας με σε παραίτηση). Φυσικά και παροτρύνω τα μαγαζιά μας να μην ακολουθήσουν αυτό το εξοντωτικό ωράριο που δεν σέβεται εργοδότες,εργαζόμενους, μητέρες , καθώς και τις ιδιαίτερες συνθήκες του τόπου μας. Αυτό που μας λείπει δεν είναι ώρες εργασίας αλλά χρήματα και ρευστό για αγορές και καταναλωτικά αγαθά. Μπορούν άνετα οι συνάδελφοι να ακολουθήσουν το περσινό μας ωράριο ή αν δεν θέλουν επειδή φέρει την υπογραφή μου ως προέδρου να ακολουθήσουν ένα παλιότερο ωράριο του Συλλόγου μας. Η ανικανότητα , ασχετοσύνη και επικυνδινότητα αυτής της μη εκλεγμένης από το σώμα διοίκησης είναι τέτοια που σε λίγο θα βάλουν και παπουτσάδικο να εφημερεύει μαζί με το Ρίο!!!
   
  #Καλές_γιορτές και #καλές_δουλειές σε όλους τους Εμπόρους και  συναδέλφους μου!!!! , Πάντα αγωνιστής για τον τόπο μου και ελεύθερος από “πατερούληδες” και όχι “αχυράνθρωπος” , “υποχείριο” και “σφαλιαροεισπράκτορας” !!  
      
( υγ: πολλά από τα σχόλια και ατάκες είναι από Εμπόρους και μη, που επικοινώνησαν μαζί μου έχοντας μεγάλη δόση χιούμορ)”
                                                                                                                                      Λάμπης Παπαδόπουλος
                                                                                                                      εκλεγμένος από το σώμα Πρόεδρος 2017 & 2020