Παναιγιάλειος: Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι σήμερα εντός έδρας με τον Άρη Πατρών

Ένα ακόμα δύσκολο φιλικό παιχνίδι καλείται να δώσει εντός έδρας, ο Παναιγιάλειος, το Σάββατο (3/9 – 18:00). Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Άρη Πατρών, που θα είναι στον ίδιο όμιλο με την Μαύρη Θύελλα και θεωρείται ένα από τα φαβορί της κατηγορίας που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της ανόδου.

Ο Φίλιππας Σχοινάς και οι ποδοσφαιριστές του, σ’ ένα χρήσιμο «τεστ κατηγορίας» και μετά την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τους στο φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης, καλούνται να επιδείξουν -τουλάχιστον- ανάλογη εικόνα, σ’ ένα φιλικό συμπερασμάτων όπου θα απουσιάσει ο τραυματίας Νίκος Βλάχος.

Από κει και πέρα αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναιγιαλείου, οι διοικούντες συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους «στόχους» και προσδοκία τους είναι να πραγματοποιήσουν -τουλάχιστον- μία ακόμα σημαντική κίνηση ενίσχυσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Telis», κ.κ. Αντώνη και Γιώργο Μιχαλακόπουλο, όπως επίσης και τον πιστό φίλαθλο της ομάδας μας Κωνσταντίνο Τηλιγάδη για την ουσιαστική και υλική προσφορά τους, στην επίλυση της προσωρινής διαμονής του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Αθανασόπουλου. Είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις εμπράκτως ότι οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου είναι δίπλα στην ομάδα και ελπίζουμε η προσφορά τους να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

Φωτό αρχείου