ΠΑΕΚ: “Το λιανεμπόριο ανοίγει! Πιέζουμε για την επαναλειτουργία των καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής”

Η ”μάχη” επιβίωσης του Λιανεμπορίου κερδήθηκε! Τίποτα όμως ακόμα δεν τελείωσε! Συνεχίζουμε να πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση συγκροτημένα και οργανωμένα, για την όσο δυνατόν νωρίτερα επαναλειτουργία των καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής και διεκδικούμε για όλους τους κλάδους εμπορικών και επαγγελματικών επιχειρήσεων φορολογικές και οικονομικές απαλλαγές.
Μετά από μία δύσκολη περίοδο η επανεκκίνηση της αγοράς ξεκινάει, με νέους κανόνες που απαιτούν μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα από όλους μας ώστε να μην επανέλθουμε σε παρελθόντες εποχές.
Η προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι οι Συνδικαλιστικοί Φορείς μεταξύ αυτών και το Επιμελητήριο, με στοιχεία και τεκμηριωμένες επιστημονικές προτάσεις, έπεισε τους αρμοδίους να δώσουν το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του Λιανεμπορίου.
Προτρέπουμε όλους τους καταναλωτές σε αυτή την δύσκολη επανεκκίνηση να στηρίξουν στα ψώνια τους τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας, τους Συμπολίτες τους γιατί έτσι πραγματικά στηρίζουμε όλοι μας την Τοπική Οικονομία που τόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ευχόμαστε να ήταν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κλειστά καταστήματα. Καλή δύναμη και καλές δουλειές σε όλους. Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας