ΠΑΕΚ: Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Αχαΐας και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr  σήμερα. 
Το Επιμελητήριο Αχαΐας στηρίζει τις Επιχειρήσεις και τις Τοπικές Αγορές στο lockdown με μια καινοτομική πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου.
“Αγοράζω στον τόπο μου”, γιατί:
Ø συνήθως βρίσκω  τα πάντα και σε καλές τιμές
Ø έχω τα προϊόντα μου άμεσα
Ø στηρίζω την τοπική οικονομία
Ø στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις με νέες συνεργασίες χονδρικής
Στηρίζουμε τις Επιχειρήσεις: όλες οι Επιχειρήσεις μέλη μας οι οποίοι μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους και εφαρμόζοντας τις δικές τους πολιτικές πώλησης, αποστολής και μεταφορικών.

Αποκτήστε σήμερα μέσω του Επιμελητηρίου σας:

Ø ClickAway/Clickinshop:για ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POSκαι παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημα.
Ø  “Ηλεκτρονικό Ράφι” στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr  για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.
Το Επιμελητήριο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή σε συνεργασία με την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για να στηρίξουν άμεσα  τις επιχειρήσεις σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, για να δώσουν  μια άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση ΔΩΡΕΑΝ για την περίοδο της πανδημίας (τουλάχιστον έως 15/07/2021) στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές.
Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:
Ø  τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet)μπορούν άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους.
Ø  όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να αποκτήσουν ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να προβάλουν  και να διαθέσουν τα προϊόντα τους,   μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά (ένα σύγχρονο Marketplace) Directmarket.gr
To Directmarket.grαποτελεί εξέλιξη μιας επιμελητηριακής πρωτοβουλίας που στηρίχθηκε από την ΚΕΕΕ   και σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.650.000 προϊόντα.

Την τοπική Αγορά Directmarketμπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ:

Oι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις στη διεύθυνση Directmarket.grακολουθώντας την επιλογή “Ξεκινήστε τώρα το δικό σας κατάστημα στο DIRECTMARKET” και “Online Εγγραφή”. Επίσης πρόσβαση στη ίδια υπηρεσία μπορεί να έχουν μέσα από τοsite της ΚΕΕΕ και των Επιμελητηρίων και το banner” Ηλεκτρονική Αγορά / Αγοράζω στον τόπο μου”.
Εγγραφείτε ONLINEγια να ξεκινήσετε εδώ: ΦΟΡΜΑ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗΣ https://www.directmarket.gr
Η πολύ έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα σας καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και θα σας υποστηρίξει για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σας καθημερινά: info@directmarket.gr 2610 452820 (Δευ-Παρ:9:00-17:00) Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς.