Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Αγγελόπουλος, υποψήφιος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

O γνωστός ιατρός-καρδιολόγος Γιώργος Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, συμπορεύεται με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Αγγελόπουλος δηλώνει σχετικά για την απόφασή του: «Με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο συνδέομαι με αμοιβαία φιλία και εκτίμηση πάνω από 30 χρόνια. Τον παρακολουθώ και τρέφω για το πρόσωπό του και τις δυνατότητές του απεριόριστη εμπιστοσύνη, κρίνοντας από το διαχρονικό έργο του και κυρίως από τα όσα κατάφερε στη θητεία του στον Δήμο Αιγιαλείας, εν μέσω πολύ δύσκολων συνθηκών και εμποδίων. Αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του δημάρχου, για να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του υπέροχου τόπου, που αξίζει τα καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος δηλώνει: «Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον διακεκριμένο γιατρό και πολύτιμο φίλο στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του και η συνεργασία μας δεν θα ωφελήσει μόνο τα δημοτικά πράγματα αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στο καλύτερο αύριο που όλοι ονειρευόμαστε».