Ο Κωσταντίνος Λατάνης με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βασιλικής Ψυχράμη

Φίλες και Φίλοι,

Ζω σε ένα Τόπο ξεχωριστό. Σε ένα Τόπο που παράγει.

Με Ανθρώπους που έχουν όραμα, εργατικούς, δυνατούς, πρωτοπόρους και εξωστρεφείς και με ικανότητες. Αλλά και σε ένα Τόπο που δεν ευτύχησε να δει λύση των προβλημάτων του και αξιοποίηση των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων.

Οι ξεπερασμένες νοοτροπίες, οι αντιδικίες, τα μικροσυμφέροντα, που βλέπουμε καθημερινά να λαμβάνουν χώρα στο Δήμο μας, αποθαρρύνουν τη συμμετοχή μας στα κοινά. Οι καιροί όμως αλλάζουν απαιτείται διάλογος, ομαδική δουλειά, διεκδικητικότητα, καινοτόμες ιδέες για να αλλάξει πορεία η Αιγιάλεια και να προχωρήσει μπροστά.

Είναι σαφές ότι στις δημοτικές εκλογές δεν επιλέγουμε κόμματα. Ψηφίζουμε για τη Αιγιάλεια, για το τόπο μας.

Σ’ αυτές τις εκλογές θα αναμετρηθούν αυτοί που έχουν προτάσεις για το μέλλον με αυτούς που έχουν μόνο παρελθόν.

Εγώ έχω επιλέξει να μιλάω μόνο για το μέλλον, γι’ αυτό θεωρώ ότι η επιλογή μου να ταχτώ και να συμπορευτώ με την επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη, η οποία γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιοχής μας αλλά και τις δυνατότητές της, καθώς και με τους άξιους και ικανούς συνυποψήφιους- εγγυάται και διασφαλίζει την θετική πορεία και προοπτική για το Δήμο μας.

Πρέπει επιτέλους ο Δήμος μας να απαλλαγεί από τα πρόσωπα και τις πρακτικές του χθες, να δώσει μια καθαρή και ισχυρή εντολή σε νέους και δημιουργικούς ανθρώπους που θα τον αλλάξουν.

 

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Λατάνης Κωνσταντίνος ζει και εργάζεται στο Αίγιο. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.