Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» επιστρέφει με το “Black Adam” σε πρώτη προβολή!

Ο Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» επιστρέφει για τη νέα κινηματογραφική χρονιά την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου!

Η στιγμή που όλοι οι λάτρεις της έβδομης τέχνης περίμεναν καρτερικά, επιτέλους έφθασε! Το φως του κινηματογραφικού προβολέα θα ανάψει ξανά, ταξιδεύοντας το φιλοθεάμον κοινό σε κόσμους σινεφιλικούς!

Από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου η νέα προσθήκη στο υπερηρωικό σύμπαν της DC, καταφθάνει στον κινηματογράφο “Απόλλων” σε πρώτη προβολή! Στηρίξτε την μοναδική κινηματογραφική αίθουσα και μία από τις ελάχιστες εναπομείνασες κοιτίδες πολιτισμού της πόλης μας, προκειμένου η μαγική εκείνη ιεροτελεστία που επιτελείται εντός της σκοτεινής αίθουσας να παραμείνει αναλλοίωτη!

Black Adam

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Σκηνοθεσία: Ζομ-Κολέτ Σερά

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πιρς Μπρόσναν, Βαϊόλα Ντέιβις, Σάρα Σάχι, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντινέο

Διάρκεια: 125 λεπτά

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=ENyx28Krtrs&feature=emb_title&ab_channel=VILLAGE

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:

Από την Πέμπτη 20 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

19:00: Black Adam

21:30: Black Adam