Ο Αιγιώτης Αργύρης Ορτέντζιος στην ομάδα του Βόλου Κ19 SUPER LEAGUE 1

Ο Αιγιώτης Αργύρης Ορτέντζιος, από πολύ µικρός έδειξε την αγάπη του για τη µπάλα και το ποδόσφαιρο και σκληρή προπόνηση αποτελεί αναπόσπαστο κοµµάτι της καθηµερινότητάς του. Άλλωστε τα “αγαθά κόποις κτώνται” έλεγε ο Αριστοτέλης και ο Αργύρης γνωρίζει καλά ότι η σκληρή δουλειά  και µόνο είναι αυτή που φέρνει τα αποτελέσµατα.

Σε ηλικία σήµερα 17 ετών, γεννήθηκε στις 14/5/2005, σεµνά και ταπεινά έχει διαγράψει µια αξιοπρεπή πορεία στα ποδοσφαιρικά σαλόνια και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον µεγάλων οµάδων, ενώ αυτό το διάστηµα βρίσκεται στην οµάδα του Βόλου  Κ19 SUPER LEAGUE 1, ως αµυντικό χαφ.

Τα ποδοσφαιρικά του βήµατα τα ξεκίνησε σε προσχολική ηλικία στη ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ. Πιστός όλα αυτά τα χρόνια στο στόχο του και το όνειρό του να φτάσει ψηλά, συµµετείχε το 2019 στο Πανελλήνιο πρωτάθληµα Κ15 µε τη Μικτή Αχαΐας, κατακτώντας τη 4η θέση στο Final 4. Πριν κλείσει τα 15 του χρόνια έκανε το επόµενο σηµαντικό βήµα στον Παναιγιάλειο αποκτώντας σηµαντικές εµπειρίες στο πρωτάθληµα Γ΄ Εθνικής. Την ίδια χρονιά κλήθηκε σε τετραήµερες προπονήσεις µε την Εθνική Ελλάδος Κ15. 

Στις 12-07-2021 υπέγραψε στο Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ µε οµόφωνη απόφαση των προπονητών έπειτα από δοκιµαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών απ΄ όλη την Ελλάδα στην οµάδα του Βόλου. 

Αγωνίστηκε στο πρωτάθληµα της Κ17 µε 22 ενενηντάλεπτες συµµετοχές και απολογισµό τρία γκολ.

Έχει ήδη προβιβαστεί στην Κ19 και στις 08-07-2022 ξεκινάει την καλοκαιρινή προετοιµασία.

Έχει συµµετάσχει σε προπονήσεις και φιλικό αγώνα  µε ενενηντάλεπτη συµµετοχή µε την πρώτη οµάδα του Βόλου. 

Ο “ΤυποΣπορ” εύχεται στον Αργύρη να είναι γερός και να έχει µια καλή αγωνιστική πορεία. Συγχαρητήρια και στους γονείς του ∆ηµήτρη και Σία που τον ενθαρρύνουν και  στέκονται στο πλευρό του, ώστε να γίνουν τα όνειρά του πραγµατικότητα. Το ευχόµαστε ολόψυχα!

Από την εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και τη στήλη “ΤυποΣπορ”