“Νέοι Ορίζοντες” – Ομιλία: «Από τις Λαύρες της ερήμου στην Λαύρα των Καλαβρύτων και η άσκηση στη ζωή μας»

Μετά το πέρας των εορτών των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά στο χριστεπώνυμο πλήρωμα Αυτής, ότι με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, άρχεται και πάλι, η δραστηριότητα των εσπερινών ομιλιών της Κυριακής.

Κατόπιν τούτου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.30στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως  (Πολυχρονιάδου 8, Αίγιο) θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,  με θέμα: «Από τις Λαύρες της ερήμου στην Λαύρα των Καλαβρύτων και η άσκηση στη ζωή μας».

Ως εκ τούτου, καλούμε τον ευσεβή λαό μας και ιδιαιτέρως τους νέους και τα νέα ζευγάρια, που αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της πατρίδας μας, να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στη δραστηριότητα αυτή, που στόχο έχει την πνευματική ανατροφοδότηση και τον συμπροβληματισμό πάνω σε θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη πίστη μας, την οικογένεια, την κοινωνία, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε,  την ανθρώπινη αναζήτηση της ψυχικής παρηγορίας και χαράς και σωτηρίας της ψυχής μας, σύμφωνα με τη  διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.