“Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α”: “Τα προβλήματα παρασύρουν το Δήμο Αιγιάλειας και τους δημότες σε ένα βαθύτερο τέλμα”

-“Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. δήμαρχος εκείνο που εναγωνίως προσπάθησε ήταν να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας. 
Με πολλά “θα” και με μια προσπάθεια απαξίωσης και σπίλωσης όσων αντιδρούν στις πολιτικές της δημοτικής αρχής, χαρακτηρίζοντάς τες  ως λαϊκίστικες και αφελείς, ο δήμαρχος ίσως  θεώρησε πως μπορεί να λύθηκαν και τα πραγματικά προβλήματα. Όμως αυτά επιμένουν να είναι εκεί και να παρασύρουν το Δήμο και τους δημότες σε ένα βαθύτερο τέλμα.
Διότι εκεί οδηγεί αναπότρεπτα η αυθαίρετη αύξηση των δημοτικών τελών και η απογείωση μέχρι και 500% του τιμολογίου άρδευσης
Εκεί οδηγεί η πολιτική της αφαίμαξης των δημοτών και της ανάθεσης στους ιδιώτες κάθε έργου μικρού ή μεγάλου.

Όμως αυτή η πολιτική δεν θα έχει εύκολο δρόμο .

Υπάρχουν διαθέσεις αντίστασης των δημοτών στην οικονομική αφαίμαξή τους και στις μη αποτελεσματικές και προς όφελός τους λύσεις των τεράστιων προβλημάτων του Δήμου μας. Από τον αγροτικό κόσμο και από τους δημότες των πρώην δήμων που οργανώνουν λαϊκές συνελεύσεις και δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για το δίκιο τους.

Η παράταξη “Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α” θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες οργάνωσης της λαϊκής αντίστασης. Δίπλα σε όσους αντιστέκονται. Δίπλα σε όσους έχουν ένα όραμα για την Αιγιάλεια. Θα συνεχίσει δηλαδή να έχει τα χαρακτηριστικά που τη γέννησαν. Θα συνεχίσουν να είναι αγωνιστές και οραματιστές, κάτι που στη λογική του δημάρχου ταυτίζεται μάλλον με το λαϊκισμό και την αφέλεια”.