Μουσική συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας: Στέφανος Κορκολής «Συνάντηση»

Φέτος, το Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας φιλοξενεί μουσική συνάντηση με τον διακεκριμένο συνθέτη και πιανίστα Στέφανο Κορκολή, σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Ο ίδιος τον χαρακτήρισε ως ιδανικό ερμηνευτή και πρεσβευτή της μουσικής του για το ελληνικό και διεθνές κοινό. Το Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας υποδέχεται το μεγάλο συνθέτη, σε μια εξαίρετη μουσική «Συνάντηση» με κλασσικά έργα για πιάνο, διασκευές ορχηστρικών έργων και λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, σε ερμηνεία της ταλαντούχας Σοφίας Μανουσάκη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 20:00 στον αρχαιολογικό χώρο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση γίνεται Κατάστημα Νίκου Μάντζαρη, Ανδρέου Λόντου, Αίγιο (έναντι Δημαρχείου), και στο βιβλιοπωλείο “Νόημα” (Ακράτα).

Τιμή εισιτηρίων: 10 €, μειωμένο: 7 € (φοιτητικό, παιδικό, άνω των 65, ανέργων)

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να μεταβεί στο αρχαίο θέατρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση, θα δρομολογηθεί λεωφορείο στην ακόλουθη γραμμή και με τιμή εισιτηρίου 5 € μετ’ επιστροφής:

  • Τρίγωνη Πλατεία, Αίγιο – Θέατρο αρχαίας Αιγείρας: ώρα αναχώρησης 18.15 μ.μ.
  • Θέατρο αρχαίας Αιγείρας – Τρίγωνη Πλατεία: ώρα αναχώρησης μετά τη λήξη της μουσικής συναυλίας.

Ο αριθμός των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις θέσεων που θα συγκεντρωθούν. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης, πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά το αντίτιμο του εισιτηρίου (5 € το άτομο με επιστροφή), ενώ σε περίπτωση μη εκτέλεσης του δρομολογίου επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου. Πληροφορίες-κρατήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο: ΣΓΟΥΡΑΔΙΤΗΣ TOURS, Μητροπόλεως 75-Αίγιο και στο τηλέφωνο 26910-61100.

 

Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να φτάσουν έγκαιρα στο χώρο και να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης για να αποφευχθεί η όχληση στον αρχαιολογικό χώρο.

 

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, Τοπική Κοινότητα Αιγών, Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγών – Βλοβοκάς «ο Βράχος», Φιλοπροοδευτικός και Εκπολιτιστικός Όμιλος Βλοβοκάς «Η Ομόνοια».