Μαρίνος Σκανδάμης : Mε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας επισκέφθηκε ο  Μαρίνος Σκανδάμης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Άγγελο Δανιήλ, τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Σαρρή, τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Πλούμη, τον Αν. Ταμία Κώστα Μπαλάσκα και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστα Αγγελόπουλο και Χάρη Ιωάννου, καθώς και τον Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής και ειδικευμένο νομικό, Φίλιππο Καραμούζη.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως το μητρώο αθλητικών σωματείων και την ανάγκη για ορθολογικοποίησή του, το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, την οπαδική βία και την προσήλωση της ΕΠΣΑ στην ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.

Από τη συζήτηση δεν διέφυγαν και κάποια άλλοι πιο συγκινητικοί τόνοι, όπως το γεγονός ότι ο πατέρας του Μαρίνου Σκανδάμη, Μιχάλης, υπήρξε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος στην τότε ονομαζόμενη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πατρών, αλλά και το αμέριστο ενδιαφέρον του ίδιου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για το ποδόσφαιρο, δεδομένο ότι δεν απέφυγε το «οικογενειακό μικρόβιο», αφού για πολλά έτη υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, έχοντας μάλιστα μετέπειτα συγγράψει και νομική μελέτη για τη βία στους αγωνιστικούς χώρους, που παραπέμπεται πια και στη νομολογία των ποινικών δικαστηρίων.