Λάμπης Παπαδόπουλος: “Μείνετε σπίτι, αλλά προστατέψτε και τα καταστήματά σας”

Λάμπης Παπαδόπουλος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας

Αγαπητοί  συνάδελφοι, Έμποροι  και  καταστηματάρχες της  Αιγιάλειας:

Βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση άκρως επικίνδυνη για την υγεία μας αλλά και για την βιωσιμότητα των μαγαζιών μας. Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζουν τα εμπορικά καταστήματα στην ζωή μιας πόλης φαίνεται τώρα που τα υποχρεωτικά λουκέτα είναι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες και αντί για χρώμα, βοή και ζωντάνια έχουμε σκοτάδι ,σιγή και μελαγχολία.

Για την ασφάλεια της περιουσίας  μας, την ψυχολογία όλων  μας και την αποφυγή  παραβατικών συμπεριφορών,  σας υπενθυμίζουμε  να αφήνετε όσο δυνατόν περισσότερα  και  για μεγαλύτερο διάστημα  τα ΦΩΤΑ στα  καταστήματά  μας  ΑΝΟΙΧΤΑ.  Επίσης  σας  υπενθυμίζουμε να κάνετε πολλούς καθημερινούς ελέγχους στις επιχειρήσεις μας όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου. Προσέχουμε την υγεία μας  και  <ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ> , αλλά δεν εφησυχάζουμε μέχρι να ξαναγυρίσουμε στην μάχη της καθημερινής  Εμπορικής  μας ΖΩΗΣ !!

Σαν επικεφαλής του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγαλείας  θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καθημερινά δίνουμε  έναν τεράστιο αγώνα, στέλνουμε υπομνήματα, κάνουμε επαφές και πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις  για να διαφυλάξουμε και να κατοχυρώσουμε τα συμφέροντα  του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας όλης της Αιγιάλειας.

Σας  Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη σας

Ο Πρόεδρος

Λάμπης  Π. Παπαδόπουλος