Κυριάκος Μητσοτάκης – Πέρασε το σύνθημα νίκης των Ευρωεκλογών και στο Αίγιο

 ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ

Στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. στο Αίγιο, υποδέχθηκαν δεκάδες Αιγιαλείς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 στις 12 το μεσημέρι στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Πάτρα.

Πριν φτάσει στο εκλογικό κέντρο του Αιγίου, άναψε ένα κεράκι στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης και προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας. Εκεί τον υποδέχτηκαν εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου, ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητρόπολως π. Ιωακείμ Βενιανάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού π. Αθανάσιος Λιακόπουλος και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Καλλιθέας Αιγίου π. Βασίλειος Πετρόπουλος, όπου του δώρισαν ένα λεύκωμα της Παναγίας Τρυπητής και τοπικά εδέσματα.

Αμέσως μετά, εν μέσω χειροκροτημάτων, κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο, όπου τον περίμεναν ο κ. Μεϊμαράκης, ο κ. Αυτιάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης, οι βουλευτές του νομού Αχαΐας, υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και πλήθος φίλων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχθηκε για άλλη μια φορά την αγάπη των ψηφοφόρων και υποστηρικτών του και ζήτησε για τρίτη φορά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών στις 9 Ιουνίου.

Ευχαρίστησε τους Αιγιαλείς, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά κατάφεραν να κάνουν την Αχαΐα “γαλάζια” και μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Στην προηγούμενη επίσκεψή μου είχαμε βάλει ένα στοίχημα να κάνουμε την Αχαΐα γαλάζια και το πετύχαμε! Για το λόγο αυτό σας ευχαριστώ πολύ και αλήθεια προτιμώ το δικό σας χειροκρότημα από αυτό του Κογκρέσου».

Ο πρωθυπουργός, ζήτησε για άλλη μια φορά να γίνει “το 3 στα 3” και η Ν.Δ. να κάνει το τρίποντο στις ευρωεκλογές. Δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας:

«Η φωνή της Ελλάδας θα πρέπει να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο. Η Ελλάδα έχει προοδεύσει. Το 2024 η χώρα μας είναι σε μία διαδρομή σύγκλισης με την Ευρώπη. Ξέρουμε πως να διεκδικούμε στην Ευρώπη, έχουμε πετύχει πολλά και θα διεκδικήσουμε περισσότερα με τη δύναμη που θα μας δώσετε στην κάλπη στις 9 Ιουνίου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα ανοικτό κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους και ζήτησε να μην απουσιάσει κανείς από την κάλπη, λέγοντας:

-«Μην αντιμετωπίσετε την κάλπη με καμία αδιαφορία. Χρειαζόμαστε ως Ν.Δ. αυτή την δύναμη, αυτή τη συσπείρωση της ψήφου. Γιατί με αυτή τη δύναμη θα διαπραγματευτώ στις Βρυξέλλες».

Στο τέλος της ομιλίας επισκέφθηκε το μπαρ “Μονόδρομος” για ένα γρήγορο καφέ εσπρέσο και χαιρέτισε τους παρευρισκομένους.

Επόμενος σταθμός του Πρωθυπουργού είναι η Πάτρα, όπου και εκεί θα δώσει το σύνθημα νίκης των Ευρωεκλογών για μία ισχυρή εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρώπη.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ