Κουβαράς: Διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών με ήθος και πάθος, με όνειρα και ρεαλισμό!

Για άλλη μια τετραετία η δημοτική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α, με επικεφαλής τον Γιώργο Κουβαρά, παίρνει μέρος στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 διεκδικώντας την ψήφο των συνδημοτών μας.
Παίρνουμε πάλι μέρος στις εκλογές καθώς εκτιμήσαμε πως κατά την προηγούμενη περίοδο η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν σύμφωνη με τις αρχές μας, με τα όσα περιέχονταν στο πρόγραμμα με το οποίο είχαμε διεκδικήσει την υποστήριξη των Αιγιαλέων και πως γίναμε η φωνή όσων δεν τους επιτρέπεται να έχουν φωνή.
Διεκδικούμε την ψήφο αυτών που ανησυχούν. Αυτών που τους προσβάλει η σημερινή κατάσταση στο Δήμο μας. Αυτών που έχουν περιπέσει, ή βρίσκονται στα όρια, σε κατάσταση ένδειας.
Αυτών που ασφυκτιούν μέσα σ’ αυτό το γενικό περιβάλλον μιζέριας. Αυτών που η γνώμη τους δεν ζητιέται ποτέ. Αυτών που αισθάνονται παραγκωνισμένοι χωρίς λόγο. Αυτών που αποφασίζουν άλλοι για αυτούς. Αυτών που απαιτούν λογοδοσία από τους αιρετούς. Για ένα Δήμο αντάξιο των ανθρώπων και της ιστορίας του.
Όσοι βολεύονται από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, όσοι δεν ασφυκτιούν σ’ αυτό το περιβάλλον παρακμής και εγκατάλειψης ας μη μας ψηφίσουν. Έχουν επιλογές άλλες. Τους υπαίτιους για την κατάντια του δήμου μας. Είναι και πάλι, όλοι τους, υποψήφιοι.
Σε σύντομο χρόνο το πρόγραμμά μας θα δοθεί στη δημοσιότητα και στην κρίση των συνδημοτών μας. Μόνο αυτοί που κοπιάζουν κι αγωνιούν για το τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει αξιοβίωτη η ζωή στο Δήμο μας είναι άξιοι και να συνεγείρουν τους συνδημότες τους δίνοντας νόημα στην έννοια του πολίτη.
Το μόνο κριτήριο για την όσο το δυνατό ασφαλή επιλογή του ποιον θα ψηφίσουμε είναι τα προγράμματα και η φερεγγυότητα των προσώπων που τα εκπονούν και θα τα υλοποιήσουν. Αυτοί που λένε πως «τα προγράμματα δεν παίζουν ρόλο» εμπαίζουν τους δημότες.
Πίσω από τη φράση αυτή κρύβουν τη γυμνότητά τους, την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για την πόλη. Την ανικανότητά τους να δημιουργήσουν. Κρύβουν τον κύριο στόχο τους: την υφαρπαγή των ψήφων.
Μόνο αυτοί που θα ονειρευτούν, μόνο όσοι τολμούν, μόνο αυτοί που διεκδικούν, μόνο αυτοί που θα αγωνιστούν θα κερδίσουν!
Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α

Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας