Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ανδρέα Τσώκου

Σε ένα πραγματικά κατάμεστο χώρο και στο γνώριμο ζεστό κλίμα των εκδηλώσεων του Ανδρέα Τσώκου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/01/2024, στις 11πμ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρευρέθηκαν πολλοί αιρετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Κουνάβης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Απόστολος Δημητρόπουλος Αρχιερατικός Επίτροπος Δυτικής Αχαΐας εκπροσωπώντας την Μητρόπολη Πατρών και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο ο οποίος με θερμά λόγια ευλόγησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών και ευχήθηκε σε όλους υγεία και φώτιση.

Ο Ανδρέας Τσώκος σε μια ομιλία που διεκόπη αρκετές φορές από τα χειροκροτήματα του κόσμου ευχαρίστησε για τη στήριξη και ζήτησε αυτή η αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες να συνεχίσει σε μια καθημερινή καταγραφή των αναγκών και διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για την Αχαΐα.

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον κ. Αντώνη Κουνάβη πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας και του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Αλεξόπουλου Γρηγόρη ο οποίος τόνισε ότι «ήδη με τον Ανδρέα έχουμε ξεκινήσει εντατική συνεργασία για λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας  για ένα καλύτερο αύριο».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Ανδρέα Τσώκο. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι που έκοψε για το λαό της Αχαΐας.