Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος, Ανοσοκαταστολή και Covid»

Από το “Άλμα Ζωής” και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιεί υβριδική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος, Ανοσοκαταστολή και Covid… Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σήμερα και για το αύριο», το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 09:30 στο ξενοδοχείο MY WAY Hotel.

Σκοπός της ημερίδας, στην οποία θα μιλήσουν έγκριτοι επιστήμονες, είναι να ευαισθητοποιηθούν οι ασθενείς και ο γενικός πληθυσμός, για την ανάγκη άμεσης, έγκαιρης και ορθής προφύλαξης από την πανδημία COVID 19 αλλά και τις νέες τεχνολογικά εξελιγμένες δυνατότητες αντιμετώπισης και θεραπείας της νόσου.

«Οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία συνεχίζουν να προκαλούν ανησυχία στους ογκολογικούς ασθενείς. Αποτελεί προτεραιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η ενίσχυση δράσεων που σαν σκοπό έχουν την έγκυρη ενημέρωση όλων των πολιτών για τα θέματα του κορωνοϊού μα και για την πρόληψη του καρκίνου,την έγκαιρη διάγνωση, την αποτελεσματική θεραπεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών. Ο αγώνας αυτών που πολεμούν τον καρκίνο είναι αγώνας όλων μας» τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το σύνδεσμο:https://youtu.be/9uhmyNCkXcI

Το κοινό μπορεί να την παρακολουθήσει καιαπό την σελίδα του Συλλόγου στο Facebook Άλμα Ζωής Πάτρας. Η συμμετοχή στην δια ζώσης εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.