Καλογερόπουλος: «Αλήθειες, ψέματα και έωλες κατηγορίες από την αντιπολίτευση»

Από τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, δίνεται στη δημοσιότητα η εξής δήλωση:

«Η λογική του «λέγε-λέγε, κάτι θα μείνει», έχει επικρατήσει στη δημόσια ζωή του τόπου και δυστυχώς στον δήμο μας έχει βρει πολλούς θιασώτες. Αντίθετα, τις διοικητικές αποφάσεις που απαντούν βάζοντας φρένο στις ανυπόστατες κατηγορίες των ίδιων ανθρώπων, ουδέποτε τις αναφέρουν, αντίθετα σιωπούν, με σκοπό να αιωρείται η παραπληροφόρηση και το ψέμα.

Συγκεκριμένα διαδίδεται μέσα από τον τοπικό και αχαϊκό Τύπο, ότι δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας και μάλιστα πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κατέθεσε στον εισαγγελέα προς διερεύνηση τέσσερις φακέλους με διάφορες «υποψίες» σχετικά με τις αποφάσεις και το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το ίδιο πρόσωπο κατήγγειλε στην καθ’ ύλην αρμόδια αρχή, δηλαδή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τα ίδια ακριβώς πράγματα και έλαβε αποστομωτική απάντηση, για:

α) την υπ’ αριθμόν 9/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για την μεταφορά των Απορριμμάτων σε χώρους εναπόθεσης εκτός Αιγιάλειας, η οποία κρίθηκε νόμιμη από την αρμόδια Αρχή αφού τονίζεται πως έγιναν όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες,

β) για τις «υποτιθέμενες» (και αξέχαστες σε όλους μας, δυστυχώς) συνεδριάσεις που προκάλεσε και πραγματοποίησε η αντιπολίτευση και που ζητούσε την ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και την επιστροφή της άρδευσης στον Δήμο, μιας και όπως αναφέρει ξεκάθαρα στο έγγραφό της η  Αποκεντρωμένη Διοίκηση, είναι παντελώς ανυπόστατες και δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα.

Αυτά για την ουσία, για να δοθεί πια μια απάντηση στην συνεχόμενη παραπληροφόρηση των επιφορτισμένων να σηκώσουν το βάρος της, που διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα, σε βάρος της καθαρής αλήθειας που οι δημότες οφείλουν να μαθαίνουν.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, υλοποιώντας την εντολή των δημοτών μας να αλλάξουμε την Αιγιάλεια, τόσο με παρεμβάσεις στην καθημερινότητα προκειμένου να βελτιώσουμε την ζωή τους, όσο και με τον προγραμματισμό των αναγκαίων έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της Αιγιάλειας. Έργο που καθημερινά «ξεδιπλώνεται», ο κόσμος το βλέπει και το επικροτεί. Αν ενοχλείται η αντιπολίτευση επειδή η δημοτική αρχή δουλεύει αποτελεσματικά, αυτό είναι πράγματι θλιβερό.

Εμείς μιλάμε με έργο, θάρρος, υπομονή, σωστό σχεδιασμό και στοχευμένες κινήσεις. Στους αντιπάλους μας, αφήνουμε τον ρόλο που γνωρίζουν καλά, δηλαδή της εσωστρέφειας, της πολιτικής μικρότητας, της γκρίνιας, της αποτυχημένης προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων, που καταρρέουν εν τη γενέσει τους. Οι δημότες μας παρακολουθούν και μας κρίνουν όλους.»