Κάλεσμα εθελοντών για την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης με τίτλο “100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και τη Ζωρζ…”

Όπως κάθε χρόνο, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ» συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 της Εθνικής Βιβλιοθήκης, με τίτλο “100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και τη Ζωρζ…”

 Οι δράσεις συνδέονται με έργα των δύο μεγάλων Ελληνίδων συγγραφέων, της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή τους! Οι μικροί φίλοι των βιβλιοθηκών, μέσα από τα έργα των δύο αγαπημένων συγγραφέων, γνωρίζουν τα βιβλία των μεγάλων, τα αναγνώσματά τους, την αξία της φιλίας και ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της χώρας μέσα από λογοτεχνικά αφηγήματα και χαρακτήρες που επιδρούν σε γενιές αναγνωστών.

Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε δίπλα μας εσάς, τους φίλους της Βιβλιοθήκης, που στηρίζετε έμπρακτα τον θεσμό του οργανισμού και το έργο μας! Αν θέλετε να διαθέσετε τον χρόνο, το μεράκι και τη δημιουργικότητά σας, σας προσκαλούμε στην παρέα μας για να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους ένα συναρπαστικό καλοκαίρι!

Μπορείτε να κάνετε  αίτηση για εθελοντική προσφορά ως εμψυχωτές (εκπαιδευτικοί, θεατρολόγοι, εικαστικοί)  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις;

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ 

ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 76

ΤΗΛ. 26910-23959

MAIL: bpan@aigialeia.gov.gr