Ισόπαλος χωρίς σκορ αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις ο Παναιγιάλειος

Μία ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με το Πάτραι, αποδεικνύοντας ότι βελτιώνεται συνεχώς και θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να ήταν «στείρο» από γκολ, ωστόσο η αγωνιστική εικόνα του αγώνα αναμφισβήτητα «βγάζει» νικητή την «Μαύρη Θύελλα». Η Αιγιώτικη ομάδα, παρότι αντιμετώπισε έναν αντίπαλο ο οποίος θα δοκιμαστεί την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ ́ Εθνικής, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στη «μελανόλευκη» περιοχή. Αντίθετα, μάλιστα, εάν η πατρινή ομάδα δεν γινόταν αντιαθλητική σε αρκετές «μελανόλευκες» επιθετικές προσπάθειες, ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να είχε απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της «Μαύρης Θύελλας» είναι το Σάββατο (10/9) με αντίπαλο την Κόρινθο.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης. Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Βιλανάκης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Γκάτσης, Λιάτος.
Στο β ́ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μαχαίρας, Καραπιπέρης, Πλατυκώστας, Τσεκούρας, Ροδόπουλος, Νικολόπουλος, Αποστολής.
ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Βορύλλας, Στανής, Θεοφάνης, Σούλης, Ζελενίτσας, Ν. Βλασόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τσιρίκος, Θ. Βλασόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σπ. Γερογιάννης.
Στο β ́ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Φούφουλας, Σαμπανέι, Σουγλέρης, Ζέλος, Παπαγεωργίου,

Αναστασοβίτης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Μητρόπουλος, Β. Γερογιάννης