Θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο του 49χρονου Αιγιώτη επιχειρηματία Παναγιώτη Μπομποτσιάρη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αιγιώτη επιχειρηματία Παναγιώτη (Pete) Μπομποτσιάρη, αδελφός του γνωστού επιχειρηματία – αρτοποιού Δημήτρη Μπομποτσιάρη.

Ο Παναγιώτης “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι όπου ήταν πάντα η αγαπημένη του απόδραση, ενώ μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από 30 χρόνια και είχε δραστηριοποιηθεί στον επιχειρηματικό τομέα με αλυσίδα εστιατορίων. Είχε εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία στο Raleigh κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό όλων γύρω του.

Τις ημέρες των εορτών, τα Χριστούγεννα, βρισκόταν στο Αίγιο κοντά στην οικογένειά του και μόλις επέστρεψε στην Αμερική, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά εξέπνευσε από καρδιακή ανακοπή.

Μνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο Brown-Wynne Funeral Home, 300 St. Mary’s Street, Raleigh, NC 27605.

Αντί για λουλούδια, οι δωρεές μπορούν να γίνουν στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίας Τριάδας, 5000 Lead Mine Rd., Raleigh, NC 27612.

Η κηδεία του θα γίνει στο Αίγιο την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένη Αιγίου σε ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο “Τύπος της Αιγιάλειας” εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Με τον αδελφό του Δημήτρη Μπομποτσιάρη και τη νύφη του Ελισάβετ Πίκουλα -Μπομποτσιάρη, στο αρτοποιείο του Δημήτρη στο Αίγιο