Η Θεώνη Τερζοπούλου στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη

Φίλες και Φίλοι,

οι προηγούμενες αλλά και η απερχόμενη δημοτική αρχή πορεύτηκαν χωρίς σχέδιο πελαγοδρομώντας και μη επιλύοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, η ύδρευση κτλ έπαψαν να είναι αυτονόητες. Τα μεγάλα προβλήματα του δήμου-σκουπίδια, ανάπτυξη- δεν αντιμετωπίστηκαν.

Μοιρολατρικά πολλοί λένε ότι δεν θα γίνει ποτέ κάτι καλό σε τούτο τον τόπο. Μπορεί να ακούγεται ως ουτοπία ,αλλά θεωρώ ότι τα πάντα γίνονται και μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας, αν ξεκινήσουμε με   πίστη και με θέληση.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε και εμείς κάτι για αυτόν το  τόπο. Να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Να τολμήσουμε. Να πιστέψουμε. Δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε.

Με τις σκέψεις αυτές και με διάθεση να εργαστώ πρόθυμα και έντιμα, αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση της υποψήφιας Δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη να συμπορευτούμε σε ένα αγώνα με προτάσεις και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για μια νέα, καλύτερη  Αιγιάλεια αντάξια των προσδοκιών των κατοίκων της.

Στέκομαι δίπλα σας και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στην εκλογική περιφέρεια Αιγείρας.

Σύντομο Βιογραφικό:

Η Θεώνη Τερζοπούλου ζει και εργάζεται στην Αιγείρα. Είναι παντρεμένη με τον Οικονομόπουλο Νικόλαο και έχει τρία παιδιά. Έχει σπουδάσει βοηθός λογιστή και διατηρούσε κατάστημα ¨ΓΕΡΜΑΝΟΣ¨ στο Κράθιο Ακράτας. Έχει υπάρξει Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου –Λυκείου Αιγείρας, Γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο της Ανατολικής Αιγιαλείας, αθλήτρια στο Αθλητικό Σύλλογο στίβου ¨ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ¨, μέλος του Αθλητικού Ομίλου Ακράτας στο τμήμα Πετοσφαίρισης (volley) και σήμερα ανήκει στις παλαίμαχες Αθλητικού Ομίλου Ακράτας Πετοσφαίρισης (volley) και είναι ενεργή διαιτητής στο ίδιο άθλημα.