Ε.Γ.Ε. Αιγίου: Πρόσκληση  σε συνάντηση ενημέρωσης  στα Ψηλαλώνια

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) -Παράρτημα Αιγίου,  σε προσκαλεί στην  Συνάντηση Ενημέρωσης μελών και φίλων, που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο  καφέ-ρεστωράν Vostizza Psitocafe, Βύρωνος 8 , στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου. Επιθυμία μας είναι, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές  να συναντηθούμε και πάλι από κοντά , να πιούμε καφέ και να συνομιλήσουμε για τις τρέχουσες  δραστηριότητες μας αλλά και για τις επόμενες που θα προγραμματίσουμε μαζί .  

Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι : α) Ενημέρωση και συμπεράσματα από το Περιφερειακό Συμβούλιο που διοργανώθηκε τον Ιούνιο στο Αίγιο με θέμα «Σύγχρονες μορφές βίας. Η απειλή είναι δίπλα μας», β) η αντιπροσώπευση μας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Ε.Γ.Ε. στο Βόλο 7,8,9/10/2022 , γ) η πορεία της ίδρυσης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Αιγιαλείας, δ) η συνέχιση της Ομάδας Αυτογνωσίας και νέες εγγραφές, ε) ο Προγραμματισμός νέων δράσεων.

Σε μια εποχή παρατεταμένης διάρκειας της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, της έξαρσης των κοινωνικών ανισοτήτων και όλων των μορφών βίας εναντίον των γυναικών,   ο συλλογικός αγώνας είναι μονόδρομος για την αντιμετώπισή τους .

Αγαπητή φίλη, η  παρουσία και η συμμετοχή σου στις συναντήσεις, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, μας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε τον καθημερινό, πολύχρονο αγώνα μας, για ισότητα των φύλων, ανθρώπινα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στη ζωή.  Σε περιμένουμε!

 

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής  του Παρ/τος

Η Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας 

Ουρανία Κοττά- Κακαβάνη                            Ιωάννα Σκίτσα