Ευχές της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών της Γ’ Λυκείου τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, η επικεφαλής Βασιλική Ψυχράμη και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», εκφράζουν στους υποψηφίους της Αιγιάλειας, θερμές ευχές για «καλή επιτυχία».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Φίλοι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, η σκέψη μας είναι στραμμένη σε εσάς που δίνετε τον δικό σας αγώνα για την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν αύριο και αποτελούν την κατάληξη μιας προσπάθειας η οποία έχει αρχίσει πριν από δώδεκα χρόνια και κορυφώνεται με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.

Γνωρίζουμε την κούραση και την αγωνία σας και ξέρουμε ότι έχετε ταυτίσει αυτή την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Να έχετε κατά νου ότι η παιδεία είναι μια αδιάκοπη διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης και ταυτόχρονα ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί θέληση και ακατάπαυστη προσπάθεια και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην πορεία της, είναι αμέτρητες.

Συμπαραστεκόμαστε στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή. Επίσης, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους του υποψηφίους της Αιγιάλειας που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με πίστη στις δυνάμεις σας, νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα τα καταφέρετε για μια ανοδική και δημιουργική πορεία. Το μέλλον σας ανήκει!».