Εργατικό Κέντρο Αιγίου: “Ζητάμε να διεξαχθεί έρευνα, για τα ακριβή αίτια του τραγικού θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος του Κώστα Θεοδούλη”

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, ο 36χρονος Κώστας Θεοδούλης από το Διακοπτό του Δ. Αιγιαλείας, προστέθηκε στη μακρά λίστα των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων.

Ο Συνάδελφος, το μεσημέρι της Πέμπτης 20-02-2020 άφησε την τελευταία του πνοή, σε εργοτάξιο στην περιοχή του Λαμπιρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παγιδεύτηκε μέσα σε σιλό με άμμο, σε λατομείο.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι τα μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας, είναι ελλιπή. Οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή και πληρώνουν το τίμημα της εργασίας, με τη ζωή τους.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την αναγκαιότητα της ύπαρξης μέτρων υγιεινής & ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την επιτακτική ανάγκη αυστηροποίησης των ελέγχων.

Ζητάμε να διεξαχθεί έρευνα, για τα ακριβή αίτια του τραγικού θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες, στους υπεύθυνους.

Η Δ/ση του Ε.Κ.Αιγίου, εκφράζει τη βαθειά της θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του άτυχου νέου, που με τόσο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του.

Η Δ/ση του Ε.Κ.Αιγίου