Επαναλειτουργεί και αυτό το Σάββατο 11 Απριλίου η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου

Λαϊκή Αγορά του Δήμου Αιγιαλείαςως τώρα λειτούργησε τηρώντας  τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και τους κανόνες υγιεινής.  Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης τόσο οι πωλητές, όσο και οι καταναλωτές, κάνουν τις συναλλαγές τους χωρίς προβλήματαττηρώντας τις σχετικές αποστάσεις ασφαλείας, ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός.

Το  Σάββατο, 11/4/2020, θα λειτουργήσει κατά τον ίδιο τρόπο, δηλαδή, με την συμμετοχή του 50% ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες) σύμφωνα με την  Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 23451/2020 – ΦΕΚ 1210/Β/7-4-2020.

Επισημαίνουμε ότι,  στην Λαϊκή Αγορά θα διατίθενται πλέον μόνο είδη της διατροφικής αλυσίδας και όχι βιομηχανικά προϊόντα.

Οι παραγωγοί που θα δραστηριοποιηθούν πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής  προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Για τον έλεγχο της λειτουργίας θα μεριμνήσει  το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου καθώς και υπάλληλοι του Δήμου Αιγιαλείας