Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πάτρα – Την Παρασκευή 18/11 κυβερνητικό κλιμάκιο σε Πάτρα, Αίγιο, Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα

Από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ εκδόθηκε δελτίο Τύπου σχετικά με την προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Αχαΐκή πρωτεύουσα, αλλά και την αυριανές συναντήσεις κυβερνητικού κλιμακίου σε Πάτρα, Αίγιο, Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα.

 

-“Τέσσερις ημέρες πριν την επίσκεψη – οδοιπορικό του Πρωθυπουργού και ηγέτη μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα (22-23 Νοεμβρίου) και την ανοιχτή συγκέντρωση – ομιλία του την Τρίτη 22/11/2022 στις 7:30 το απόγευμα στον Πολυχώρο «ROYAL» (Ακτή Δυμαίων), αύριο Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 θα επισκεφθεί τον Νομό μας Κυβερνητικό Κλιμάκιο με επικεφαλής την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρήστου Δήμα οι οποίοι θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις και επαφές σε Πάτρα , Αίγιο , Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα.

Κλείνοντας το οδοιπορικό τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρήστος Δήμας θα επισκεφθούν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ) , αύριο Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι όπου θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη , τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , τους Τομεάρχες , τα Μέλη των Τομέων , την ΟΝΝΕΔ , τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και τους Εθελοντές.

Στη συνάντηση – σύσκεψη θα παραβρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Στελέχη Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ.α.”.