Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών – Το πρόγραμμα του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι ο εορτασμός της μνήμης των Τριών μεγάλων Ιεραρχών και Διδασκάλων, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας, θα τελεστεί μετά πάσης ιεροπρεπείας και εκκλησιαστικής λαμπρότητος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ως ακολούθως:

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου ε.έ., παραμονή της εορτής, θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου. Τους ύμνους της εορτής θα αποδώσουν τα μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας «1918, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ», υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα ακολουθήσει κοπή της Βασιλόπιτας του ως άνω αναφερθέντος Συλλόγου, με την ευλογία και τις πατρικές ευχές του Σεπτού Ποιμενάρχου μας.

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου ε.έ., ανήμερα της κυριωνύμου εορτής, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών των Σχολείων του Αιγίου.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως