Εξόδιος Ακολουθία π. Αλέξανδρου Παπαδόπουλου

Μετά πολλής θλίψεως και αισθημάτων οδύνης τελέσθηκε, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στα Προσφυγικά της πόλεως των Πατρών, η Εξόδιος Ακολουθία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Αλεξάνδρου Παπαδόπουλου.

Συμπροσευχόμενοι στο Ιερό Βήμα παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Επίσης προσήλθε πλειάδα ιερέων τόσο από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, όσο και από την Ιερά Μητρόπολή μας, καθώς και πλήθος πιστών, με σκοπό να τιμήσουν και να προπέμψουν στην αιωνιότητα τον μακαριστό π. Αλέξανδρο.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος και οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την ολόθυμη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του μακαριστού και προσεύχονται ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορεί τις καρδιές της μητέρας, της συζύγου, του τέκνου και των αδελφών του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!