Αιμοδοσία και Bazaar υπέρ του ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Το τμήμα πλεκτικής και το τμήμα decoupage του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουλούρας Δήμου Αιγιαλείας διοργανώνει bazaar δημιουργιών το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 από τις 17:00μμ έως τις 19:00μμ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Κουλούρας. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου για την ενίσχυση των υπηρεσιών του.

Ενισχύθηκε η τράπεζα αίματος του ΕΚΑΜΕ

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας ΑμεΑ (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ) Αιγίου.
Κάθε χρόνο σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αιγίου και στις αρχές του Δεκέμβρη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες το Ε.Κ.Α.ΜΕ. καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματός του η οποία καλύπτει ανάγκες των εκπαιδευόμενων και των συγγενών τους.
Φέτος ο γιατρός Ζωιτόπουλος Βασίλειος και οι νοσηλεύτριες Μαρία Καζάνη και Μπαγιωνέτα Σοφία από το Νοσοκομείο Αιγίου βοήθησαν για να γίνει πράξη η εθελοντική αιμοδοσία και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία.
Επίσης το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες και ενημερώνει όποιον επιθυμεί να δώσει αίμα ότι μπορεί να το κάνει και στο Νοσοκομείο Αιγίου αναφέροντας ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος του Ε.Κ.Α.ΜΕ.
Το αίμα μας είναι ένα δώρο ζωής. Κάποιοι άνθρωποι το έχουν ανάγκη καθημερινά και όλοι μας υπάρχει πιθανότητα να χρειαστούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Δεν μας κοστίζει τίποτα εκτός από λίγο χρόνο και θεωρούμε ντροπή μας να εισάγουμε αίμα από το εξωτερικό για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Ας το ξανασκεφτούμε…