Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (2-7-2018 ) το πρωί, ο πρόεδρος Σταύρος ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συνεχάρη όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελούν.

Παράλληλα επεσήμανε ότι θα είναι δίπλα τους σε προτάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην διατήρηση της συνοχής του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Σταύρος ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.