Δοξολογία και ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά

Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Μόνο εάν αφήσουμε στην άκρη το “εγώ” και βάλουμε το “εμείς” θα προχωρήσουμε μπροστά»

Με Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, εορτάστηκε σήμερα, 1η Ιανουαρίου, ο ερχομός του νέου έτους.

Στη Δοξολογία παρέστη σύσσωμη η δημοτική αρχή του δήμου Αιγιαλείας, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσων Φωτήλας, επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων – συλλόγων της περιοχής.

Λίγο πριν την Απόλυση της Δοξολογίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε στους τοπικούς άρχοντες και στο εκκλησίασμα ο Ιησούς Χριστός να ευλογήσει το νέο έτος, ώστε να είναι για όλους σωτήριο και ειρηνικό.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ευχήθηκε προς όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά, αναφερόμενος στην ανάγκη ενότητας μεταξύ Κλήρου και λαού στις δύσκολες αυτές μέρες για την περιοχή και τη χώρα μας.

«Είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη το ΄΄εγώ΄΄ και να προχωρήσουμε με το ΄΄εμείς΄΄, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε ως Έθνος, ως χώρα και ως τοπική κοινωνία να βαδίσουμε μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερόπουλος.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του μετέβησαν στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, εκεί όπου αντήλλαξαν ευχές με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και δεκάδες Αιγιωτών που προσήλθαν στο «στολίδι» της πόλης, το οποίο άνοιξε τις πύλες του ειδικά για αυτόν τον σκοπό.