Διαγωνισμός «Αριστεροσύνης» από τους μνημονιακότερους των μνημονιακών!

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ

 Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αν όχι της νεώτερης Ιστορίας της χώρας, αφού έχει οδηγήσει την πατρίδα μας στα πρόθυρα του γκρεμού, έχει τώρα την… πολυτέλεια να μας προσφέρει και έναν θεαματικό διαγωνισμό «Αριστεροσύνης».

Με αφορμή και το επικείμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ, πρωτοκλασάτα στελέχη της ξιφουλκούν για το ποιος είναι Αριστερός ή περισσότερο Αριστερός, την ώρα που έχουν υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, έχουν γονατίσει την κοινωνία με μια άκρατη υπερφορολόγηση και διαλύουν την πραγματική οικονομία (και) με εσωτερική στάση πληρωμών, ενώ προσλαμβάνουν στο Δημόσιο τα δικά τους παιδιά και στήνουν ένα αμιγώς κομματικό κράτος με καθεστωτική νοοτροπία.

Κι όλα αυτά ενώ αυτοί οι ίδιοι, οι πολιτικοί απατεώνες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν τα Μνημόνια, μας πάνε τώρα ολοταχώς για το τέταρτο, το δεύτερο δικό τους μέσα σε μια διετία.

Είναι ανίκανοι, ανεύθυνοι, αλλά κυρίως είναι επικίνδυνοι και οδηγούν την πατρίδα μας στην καταστροφή, αφού ακόμη και το τέταρτο μνημόνιο εξαρτάται από την καλή διάθεση των δανειστών.

Εδώ που μας έφτασε το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα του κ. Τσίπρα και της παρέας του, εάν θέλουν μας το δίνουν. Εάν δεν θέλουν, θα οδηγηθούμε σε άτακτη χρεοκοπία. Η μοναδική ελπίδα της χώρας για να μην ζήσει ένα ακόμη δραματικό καλοκαίρι όπως αυτό του 2015 και να αποφύγει τα πολύ χειρότερα είναι να προκηρυχθούν εκλογές και να ξεκουμπιστούν να φύγουν.

Κι αυτό νομοτελειακά θα γίνει. Δεν θα αποφύγουν να πιουν το πικρό ποτήρι, μέχρι τέλους. Σύντομα θα αποτελέσουν μια θλιβερή παρένθεση, ενώ δεν θα αργήσει και η μέρα που θα επιστρέψουν στα παραδοσιακά, μονοψήφια, ποσοστά τους.

Εκτός άλλων, με το τέλος τους θα μπει ταφόπλακα και σε έναν εθνολαϊκισμό που είχε σοβαρές επιπτώσεις για τη χώρα και μια κοινωνία που τον ακολούθησε.