Δεύτερη αγωνιστική για το Σεριφάτο και δεύτερη νίκη

Aυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Α.Ο  ΑΛΚΥΩΝ Δρεπάνου.Το Σεριφάτο είχε την υπεροχή στον αγώνα μιας και ήταν προετοιμασμένοι για την ομάδα που θα αντιμετώπιζαν  η οποία έχει δείξει ότι προσπαθεί σκληρά. Μια ομάδα με  καλούς παίκτες και  τεχνική. Το τελικό σκορ 17-18  δείχνει ότι δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας ,αλλά με την εμπειρία που έχουν οι παίκτες του Τ. Καρακίτσου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Σε όλο το παιχνίδι το Σεριφάτο βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ σκληρό παιχνίδι κάνοντας συνεχώς σκληρά φάουλ.

serifato_alkion_1Η διαιτησία ήταν κατά διαστήματα καλή αλλά όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος με το Σεριφάτο να προηγείται έκλεινε προς τους γηπεδούχους και άρχισε να μοιράζει δίλεπτες αφήνοντας την ομάδα με 4 παίκτες. Το δυνατό παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και παρέσυρε και το Σεριφάτο σ ‘αυτό με αποτέλεσμα να χαθεί η ηρεμία.Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο τραυματισμός του Γκιώνη μετά από δυνατό μαρκάρισμα που του έγινε , δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στα πλευρά όπου  τον κράτησαν  το βράδυ για προληπτικούς λόγους.Ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό .

 Δύο στα δύο λοιπόν για το Σεριφάτο , κοιτάζοντας πλέον το επόμενο παιχνίδι για την 3η Αγωνιστική που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου , το Σάββατο 29/11  όπου υποδεχόμαστε την Ακαδημία των Σπορ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  : 3-5, 6-7,10-11 / 12-13, 14-16, 17-18
Α.Ο ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ (Αντώνογλου Μιχ.) Κορόλης, Συντρίκος, Μπράτσος, Ρουμελιώτης 4, Παππάς 5, Κόρολης Βλ., Αιβαλιώτης 1, Rondos 3, Topalli, Διαμαντόπουλος,Γκιαούρης, Μιχαλάκης, Ρεβύθης, Κωνσταντινίδης, Τσεχάγιας.
Α.Λ.Κ ΣΕΡΙΦΑΤΟ  (Καρακίτσος Π. ) Πολυδώρου, Μήλας 1, Δημητρουλόπουλος 6, Γιαννόπουλος Φ., Zace, Θεοδωρόπουλος 3, Αλεξόπουλος, Γκιώνης 2, Βύρλος Ε. , Βύρλος Δ. 1 ,Διαμαντόπουλος, Κολοκυθάς, Παπαδόπουλος 3, Γιούπης 2, Γιαννόπουλος Μ.