Δίκτυο Ποιότητας “Οινοξένεια”: Εκδήλωση-ημερίδα στο “Πολύκεντρο” Αιγίου με προσκεκλημένο τον Ηλία Μαμαλάκη

Σημαντική από κάθε άποψη θεωρείται η εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο συνεδριακό κέντρο, στην παραλία Αιγίου και ώρα 11.00 π.μ.

Το Δίκτυο που φιλοδοξεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή Αιγιαλείας κ’ Καλαβρύτων, στον τομέα του Οίνου, της Γαστρονομίας κ’ του ποιοτικού Τουρισμού έχει ως μέλη πενήντα επιχειρήσεις της μεταποίησης, της εστίασης και της φιλοξενίας.

Ανάμεσα στους εισηγητές ξεχωρίζουν η παρουσία του κ. Ηλία Μαμαλάκη που θα εισηγηθεί το θέμα ‘Πως περιηγείται κανείς στις Γεύσεις ενός Τόπου’, η παρουσία της  κ. Μαρίας Αλεμπάκη Dr.Αγροτικής Οικονομίας για την σημερινή διαμόρφωση του οινοτουριστικού προϊόντος καθώς και η παρουσία της κ. Σοφίας Πέρπερα υπεύθυνης προώθησης του ελληνικού κρασιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αναφορές  στην ορεινή Αιγιαλεία ως ‘ένα παράθυρο στο μέλλον’.

Το Δίκτυο από τη μεριά του θα παρουσιάσει το δικό του πρόσωπο,  καθώς και τις προτάσεις του για την διοργάνωση των εκδηλώσεων ‘Οινοξένεια’.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων σημαντικών προσώπων, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπηργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Καστανιώτης.