Δήμος Αιγιάλειας: “Δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή μας, παρόλη την εκτεταμένη παραφιλολογία”

Από το Γραφείο Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου ανακοινώνεται πως στην Αιγιάλεια δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, παρόλη την εκτεταμένη παραφιλολογία που αναπτύσσεται τόσο με προφορική διασπορά φημολογίας, όσο και μέσω ανεύθυνων αναρτήσεων στο διαδίκτυο, δημιουργώντας εντυπώσεις χωρίς αλήθεια και ουσία. 

Ως γνωστόν, βρισκόμαστε εν μέσω μιας επικίνδυνης πανδημίας και ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες των ειδικών, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα, συχνό πλύσιμο χεριών, αποφυγή συνωστισμού κλπ.).

Παράλληλα, οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται μόνο από τους επισήμους φορείς σχετικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανά περιοχή που ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ  και να μην δίνουν βάση σε αοριστίες και δήθεν διασταυρωμένες πληροφορίες που δεν προσφέρουν τίποτα, αντιθέτως προκαλούν κινδυνολογία και πανικό τόσο στους συμπολίτες όσο και στους επισκέπτες της περιοχής μας.