Δήλωση Καλογερόπουλου για “συμφωνία” Γούτου – Ψυχράμη για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές

Για συμφωνία Γούτου – Ψυχράμη για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και κοινή προσπάθεια ακύρωσης των έργων και των πρωτοβουλιών της δημοτικής αρχής, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος και αναφέρει:

-“Φυσικά καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στους πολίτες του Αιγίου η συμφωνία του Χ. Γούτου και της Β. Ψυχράμη στις επερχόμενες εκλογές.

Ήδη στο μεγαλύτερο μέρος της μέχρι σήμερα δημοτικής θητείας τους συνεργάστηκαν αρμονικά, με 16 δημοτικούς συμβούλους από τους οποίους απέμειναν σήμερα 11, στην προσπάθειά τους να ακυρώσουν τα έργα και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής. Την προσπάθειά τους αυτή την παρακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια έκπληκτοι όλοι οι Αιγιώτες.

Όσα πιο πολλά ήσαν τα έργα αυτά με στόχο την αναβάθμιση της ζωής του Αιγιώτη τόσο πιο σκληρή και χωρίς αιδώ ήταν η αντίθεσή τους στην υλοποίησή τους.

Προφανώς δεν τα κατάφεραν όπως δεν θα καταφέρουν στις επόμενες εκλογές να σταματήσουν τη συνέχεια της προσφοράς της παράταξης «Αιγιάλεια Τώρα» στον τόπο μας.

Ακόμα καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η εγκατάλειψη των δημαρχιακών φιλοδοξιών εκ μέρους της κας Ψυχράμη.

Άλλωστε στην ανακοίνωση της ένταξής της σε σχήμα με άλλον επικεφαλής παρεβρέθηκαν μόνο οι 2 από τους 7 δημοτικούς συμβούλους που είχαν εκλεγεί με την παράταξή της.

Αξιοσημείωτο ακόμα είναι στο κείμενο της νέας δημοτικής παράταξης η αγωνία του επικεφαλής Χ. Γούτου να υπογραμμίσει αυτή του την ιδιότητα.

Εννοείται ότι οι πολίτες της Αιγιάλειας θα είναι οι τελικοί και αυστηροί κριτές της μέχρι σήμερα συνέπειας αλλά και της αξιοπιστίας όλων μας”.