ΑΙΓΙΟ: Βρέθηκε μωρό νεκρό πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων

Ανάστατη είναι η τοπική  κοινωνία του Αιγίου και ιδιαίτερα η περιοχή του Συνοικισμού, καθώς βρέθηκε μωρό νεκρό μέσα σε κάδο απορριμάτων.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία Αιγίου δέχτηκε χθες ανώνυμο τηλεφώνημα, ότι υπάρχει μωρό πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων, το οποίο είχε πετάξει η μητέρα του αμέσως μετά τη γέννα. Η μητέρα είναι 30 χρόνων και ανύπαντρη.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα,  άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας “ΔΙΑΣ” έφτασαν στο σπίτι της μητέρας, η οποία αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει και ότι δεν είχε προβεί σε αυτή την πράξη. Ωστόσο, παρότι έγινε γνωστό το όνομα της μητέρας, δεν έγινε πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν όντως είχε γεννήσει ή όχι και στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία, ώστε να βρεθεί πιο έγκαιρα το μωρό και ίσως να σωθεί.

Όμως, μετά από αρκετές ώρες, η γυναίκα υπέστη αιμορραγία και εσπευσμένα μπήκε στο Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πριν λίγες ώρες όντως είχε γεννήσει.

Τότε οι άνδρες της Ασφάλειας, έψαξαν εξονυχιστικά τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Συνοικισμού Αιγίου και βρήκαν το μωρό νεκρό.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Ρίο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ