Βελτιώνεται η πλατεία “Φιλίππου Μεντζελόπουλου” στους Αμπελόκηπους Αιγείρας

Στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «Διαμόρφωση πλατείας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον οικισμό Αμπελοκήπων Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας» προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 25 Αυγούστου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Πρόκειται για τη διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας των Αμπελοκήπων, που σχηματίζεται μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων και που αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού. Με την προβλεπόμενη διαμόρφωση της περιοχής, μεταξύ άλλων θα δημιουργηθούν δύο νέοι χώροι πρασίνου, θα γίνει επίστρωση της πλατείας με χρήση φυσικών υλικών ώστε να οριοθετούνται οι χώροι της πλατείας ανάλογα με τη χρήση τους, θα τοποθετηθούν νέα πέτρινη κρήνη και εξοπλισμός (καλάθια αχρήστων, παγκάκια, σκίαστρα κλπ.) και θα υπάρξει πρόβλεψη για την διοχέτευση ομβρίων υδάτων με τις κατάλληλες εργασίες. Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή στα τέλη Φεβρουαρίου του 2022.

Κάθε γωνιά του Δήμου μας, αξίζει το ενδιαφέρον μας και τη φροντίδα μας. Η πλατεία των Αμπελοκήπων, ενός γραφικού οικισμού της Αιγείρας, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει μια υπέροχη όψη και θα αποτελέσει χώρο συνάντησης και ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων κατοίκων και επισκεπτών” αναφέρει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.